Vabilo TOTALITARIZMI NA SLOVENSKEM V 20. STOLETJU

Vabimo vas na predstavitev zbornika TOTALITARIZMI NA SLOVENSKEM V 20. STOLETJU Zbornik slovenskih prispevkov z javne tribune z naslovom Zločini totalitarnih režimov, ki je potekala 8. aprila 2008 v prostorih Evropske komisije v Bruslju Predstavitev bo potekala v četrtek 7. aprila 2011 ob 11. uri v prostorih Študijskega centra za narodno spravo, Tivolska 42 v Ljubljani.

Totalitarizmi na Slovenskem v 20. stoletju vsebuje slovenske prevode in dopolnitve prispevkov slovenskih avtorjev, ki so natanko pred tremi leti sodelovali na javni tribuni z naslovom Zločini totalitarnih režimov, ki je potekala v prostorih Evropske komisije v Bruslju. Publikacija predstavlja tudi prvo številko v novi seriji "Totalitarizmi - vprašanja in izzivi".

Na predstavitvi bodo spregovorili: prof. dr. Peter Jambrek, nekdanji pravosodni minister prof. dr. Lovro Šturm, direktorica Študijskega centra za narodno spravo mag. Andreja Valič, izred. prof. dr. Vladimir Prebilič in urednik zbornika dr. Damjan Hančič.  Vljudno vabljeni!Vse objave